0700 166 96, 0886 737 719  |  dostavka@dedalbg.com

0700 166 96, 0886 737 719  |  dostavka@dedalbg.com

Новини

BEST SELLER - MAGNUM
18.02.2021 15:30
BEST SELLER - MAGNUM

Уважаеми клиенти,

С огромно удоволствие Ви съобщаваме, че очакваме нова доставка от нашия BEST SELLER - Робот прахосмукачка MAGNUM! Радваме се, че към този момент вече има над 750 притежателя на този робот, за които той се е превърнал в незаменим помощник! Част от мнения на наши клиенти, можете да прочетете, както в сайта ни www.dedal-robot.com, така и в pazaruvaj.com!

Защо моделът MAGNUM е толкова успешен? На първо място това е робот прахосмукачка, която предлага на много конкурентна цена голям набор от функционалности:
 - Роботът разполага с лазерна навигация, която в момента е най-точната и високотехнологична система за изчисляване на маршрута при почистване!
- Ако използвате и мобилното приложение на робота, това Ви позволява да виждате нагледно точна карта на дома Ви, върху която можете да отбелязвате зони за двойно почистване, забранени зони и да осъществявате пълен контрол върху работата на прахосмукачката!
- Роботът MAGNUM има най-високата всмукателна мощност от прахсмукачките, които предлагаме - 3000 Pa, разполага със сухо и мокро почистване, миещ се HEPA филтър, 1 централна + 2 странични четки за максимално улавяне на отпадъците!
- Основно предимство, което я отличава от конкурентите й е наличието на UVC лампа, която стерилизира почистената повърхност.
- Наличието и на дистанционно управление в комплекта, прави използването й лесно и приятно дори за клиенти, които не желаят да използват мобилното приложение (за разлика от други модели, които се управляват само чрез мобилно приложение).
- Освен това в комплекта е включена инструкция на български език, допълнителни консумативи и 2 годишна гаранция.....

Как можеш да устоиш на толкова много предимства и да не станеш горд притежател на това технологично бижу!?

Можете да видите двата цвята на робта тук: БЯЛ и ЧЕРЕН

Допълнителни консумативи за робота можете да поръчате ТУК.

И все пак ако се чудите се колко надежден е роботът MAGNUM...!? Ето данни от нашия първи тестови робот: почистени 22185 кв.м. за 26526 минути!

През тази година моделите MAGNUM ще бъдат обогатени с няколко нови модела - първият от тях е MAGNUM ONE, който ще е по-бюджетен вариант отново с лазерна система и на много конкурентна цена! Към асортимента ни ще бъдат добавени и още по-функционално обогатени модели от същата линия като робот с прахоуловител (голям контейнер, в който автоматично се събира събрания боклук), както и робот с всмукателна мощност от 8000 Pa.

Оставаме на разположение за въпроси и консултации на тел. 032 966 788, 0886 737 719 и dostavka@dedalbg.com!